Bike Totaal Steven Koelewijn zet werkend Eemland in beweging!

Bike Totaal Steven Koelewijn zet werkend Eemland in beweging!

Een zakelijke leasefiets is sinds de overheid in 2020 voor een sterker fietsbeleid koos, voor iedereen toegankelijk. Bike Totaal Steven Koelewijn zet werkend Eemland in beweging. Lekker fit naar de zaak!

Bike Totaal Steven Koelewijn heeft een accountmanager voor de zakelijke markt aangetrokken in de persoon van Martin Nijhuis. Hij kan je tijdens een fysieke of online afspraak alles over de voordelen van zakelijk leasen vertellen. Lees hier alvast een samenvatting van de belangrijkste voordelen.

De regeling maakt het mogelijk om een fiets te leasen tegen een bijtellingspercentage van 7%. Door het uitruilen van brutoloon kun je als werknemer, afhankelijk van hoeveel de werkgever meebetaalt, tussen de 40% en 80% goedkoper uit zijn in vergelijking met het kopen van een vergelijkbare fiets! Leasen loont aan alle kanten. Want het betekent naast een flinke besparing vooruit met duurzaamheid, vooruit met de loyaliteit tussen werkgever en werknemer, vooruit met vitaliteit en vooruit met besparing. Dat is nog eens lekker fietsen en vooruitgang boeken. Een werknemer kan elk soort fiets, e-bike of bakfiets uitkiezen en heeft daarbij een vrije merken- en modellenkeuze. Verzekeringen en service zit in de leasekosten inbegrepen. De fiets mag gewoon privé gebruikt worden. Dus ook voor een fietstochtje, de boodschappen of het wegbrengen van de kinderen. Aan het einde van de leasetermijn van 36 maanden kan de werknemer de fiets overnemen tegen 15% van de aanschafwaarde.

Er is een verschil tussen de kosten voor werkgever en werknemer door het bruto/netto voordeel wat een werknemer t.o.v. de werkgever heeft. De werkgever betaalt dus een reëel bedrag voor het leasen, maar de werknemer mag profiteren van het bruto/netto voordeel. Het voordeel voor de werkgever is daarmee dus niet-financieel van aard, voor de werknemer wel.

De fiets van de zaak heeft tal van voordelen, dit zijn de voornaamste:
• Fietsen houdt je werknemer energiek, fit en effectief
• Bied je werknemers een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde
• De fiets draagt bij aan een groen mobiliteitsbeleid
• De werkkostenregeling? Die kun je gebruiken voor andere belangrijke zaken
• Bepaal zelf of je meebetaalt aan de leasefiets van je werknemers
• Bespaar op parkeerkosten, brandstof en kilometervergoedingen

• Nu ook voor zzp-ers, zelfstandige ondernemers, vof partners, en eventuele (al dan niet meewerkende) partners

Vul als ondernemer (niet in loondienst) je jaarlijkse arbeidsinkomen in, gedeeld door 12.


In tegenstelling tot de voormalige fietsregeling is de nieuwe fiets van de zaak voor elke doelgroep interessant. Heeft de werknemer een leaseauto? Dan past een leasefiets daar gewoon naast. Al een OV-kaart? Ook dan is de leasefiets ideaal om van en naar het station te fietsen. Is er al een Fietsplan? Veel werkgevers bieden zowel het Fietsplan aan als de leaseregeling. En het allermooist? Ongeacht of er een bijdrage gedaan wordt in het leasebedrag, het valt altijd buiten de werkkostenregeling.

Bike Totaal Steven Koelewijn heeft met drie winkels in Bunschoten-Spakenburg, Amersfoort en Baarn een regionale dekking, een ophaal en bezorgservice (ook voor reparaties) en een capaciteit om grote aantallen in relatief korte tijd te kunnen uitleveren. Met een team van 18 professionals staan wij voor je klaar om jullie team te laten profiteren van alle voordelen van het zakelijk fietsleasen.

Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zal Martin Nijhuis of Larry Koelewijn contact met je opnemen om alle inns & outs door te spreken. Of meldt je hier alvast vrijblijvend aan.

Hieronder kun je onze PowerPoint presentatie bekijken met betrekking tot zakelijke Lease. Klik op de grote afbeelding voor volledig scherm.

Het is mogelijk om je direct via ons aan te melden bij Lease A Bike. De eerste stap is een vrijblijvende kredietcheck. Je zit hierna nog nergens aan vast, dit zorgt er alleen voor dat je eventueel sneller zou kunnen starten als je definitief door wilt gaan. Direct na het invullen van het online formulier ontvang je de concept contracten. Binnen vier tot vijf werkdagen ontvang je de contracten op naam. Na ontvangst kun je de volgende dag starten met de fietsregeling.

Heb je medewerkers in dienst die liever bij de 'eigen' plaatselijke fietsenwinkel een fiets uitzoeken? Geen probleem. Je kunt je ook dan gewoon via ons aanmelden. Ben je een werknemer? Vraag bij ons meer informatie aan over de fiets van de zaak en tip je werkgever over het leasen van een fiets via het bedrijf waar je voor werkt.

MELD JE BEDRIJF ALVAST AAN