Aanmelden Lease

Aanmelden Lease

 

Het is mogelijk om je direct via ons aan te melden bij Lease A Bike. De eerste stap is een vrijblijvende kredietcheck. Je zit hierna nog nergens aan vast, dit zorgt er alleen voor dat je eventueel sneller zou kunnen starten als je definitief door wilt gaan. Direct na het invullen van het online formulier ontvang je de concept contracten. Binnen vier tot vijf werkdagen ontvang je de contracten op naam. Na ontvangst kun je de volgende dag starten met de fietsregeling.

Heb je medewerkers in dienst die liever bij de 'eigen' plaatselijke fietsenwinkel een fiets uitzoeken? Geen probleem. Je kunt je ook dan gewoon via ons aanmelden. Ben je een werknemer? Vraag bij ons meer informatie aan over de fiets van de zaak en tip je werkgever over het leasen van een fiets via het bedrijf waar je voor werkt.

 

1. Meld je aan: als ZZP-er, klein bedrijf, VOF of als BV. 

Registreer je bedrijf binnen één dag. Zodra je registratie is goedgekeurd, krijg je direct toegang tot het platform van Lease A Bike om fietslease aan te bieden.

 

2. Jouw unieke link

Na aanmelding ontvang je een unieke registratielink die je kunt delen met jouw werknemers. Jij behoudt de controle: door middel van één klik keur je aanvragen direct goed.

 

3. Stap op de fiets

Na goedkeuring van de werkgever kan de werknemer direct een droomfiets naar keuze uitzoeken in één van onze winkels.

 

4. Altijd up-to-date

Op het digitale platform heb je altijd en overal inzicht in de fietsen, jouw werknemers en de loonadministratie.