Bike Totaal Steven Koelewijn zet werkend Eemland in beweging!

Bike Totaal Steven Koelewijn zet werkend Eemland in beweging!

Een zakelijke leasefiets is sinds de overheid begin dit jaar voor een sterker fietsbeleid koos voor iedereen toegankelijk. Bike Totaal Steven Koelewijn zet werkend Eemland in beweging. Lekker fit naar de zaak!

De regeling maakt het mogelijk om een fiets te leasen tegen een bijtellingspercentage van 7%. Door het uitruilen van brutoloon kun je als werknemer, afhankelijk van hoeveel de werkgever meebetaalt, tussen de 40% en 80% goedkoper uit zijn in vergelijking met het kopen van een vergelijkbare fiets! Leasen loont aan alle kanten. Want het betekent naast een flinke besparing vooruit met duurzaamheid, vooruit met de loyaliteit tussen werkgever en werknemer, vooruit met vitaliteit en vooruit met besparing. Dat is nog eens lekker fietsen en vooruitgang boeken. Een werknemer kan elk soort fiets, e-bike of bakfiets uitkiezen en heeft daarbij een vrije merken- en modellenkeuze. Verzekeringen en service zit in de leasekosten inbegrepen. De fiets mag gewoon privé gebruikt worden. Dus ook voor een fietstochtje, de boodschappen of het wegbrengen van de kinderen. Aan het einde van de leasetermijn van 36 maanden kan de werknemer de fiets overnemen tegen 15% van de aanschafwaarde.

Er is een verschil tussen de kosten voor werkgever en werknemer door het bruto/netto voordeel wat een werknemer t.o.v. de werkgever heeft. De werkgever betaalt dus een reëel bedrag voor het leasen, maar de werknemer mag profiteren van het bruto/netto voordeel. Het voordeel voor de werkgever is daarmee dus niet-financieel van aard, voor de werknemer wel.

De fiets van de zaak heeft tal van voordelen, dit zijn de voornaamste:
• Fietsen houdt je werknemer energiek, fit en effectief
• Bied je werknemers een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde
• De fiets draagt bij aan een groen mobiliteitsbeleid
• De werkkostenregeling? Die kun je gebruiken voor andere belangrijke zaken
• Bepaal zelf of je meebetaalt aan de leasefiets van je werknemers
• Bespaar op parkeerkosten, brandstof en kilometervergoedingen


In tegenstelling tot de voormalige fietsregeling is de nieuwe fiets van de zaak voor elke doelgroep interessant. Heeft de werknemer een leaseauto? Dan past een leasefiets daar gewoon naast. Al een OV-kaart? Ook dan is de leasefiets ideaal om van en naar het station te fietsen. Is er al een Fietsplan? Veel werkgevers bieden zowel het Fietsplan aan als de leaseregeling. En het allermooist? Ongeacht of er een bijdrage gedaan wordt in het leasebedrag, het valt altijd buiten de werkkostenregeling.

Bike Totaal Steven Koelewijn heeft met drie winkels in Bunschoten-Spakenburg, Amersfoort en Baarn een regionale dekking, een ophaal en bezorgservice (ook voor reparaties) en een capaciteit om grote aantallen in relatief korte tijd te kunnen uitleveren. Met een team van 18 professionals staan wij voor je klaar om jullie team te laten profiteren van alle voordelen van het zakelijk fietsleasen.

Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zullen Larry Koelewijn en/of Martin Nijhuis contact met je opnemen om alle inns & outs door te spreken.

Hieronder kun je onze PowerPoint presentatie bekijken met betrekking tot zakelijke Lease. Klik op de grote afbeelding voor volledig scherm.