Wij blijven op de Soesterweg!

Wij blijven op de Soesterweg!

 

Eind 2017 stopte Frits van de Bunt als fietsen- en bromfiets handelaar op de Soesterweg. Begin 2018 namen Bike Totaal Steven Koelewijn en Koelewijn Scooters de winkel gezamenlijk over. Gezamenlijk? Ja, want het fietsenbedrijf en het scooterbedrijf zijn twee bedrijven met verschillende eigenaren.

Onlangs heeft Arnoud Huigen, eigenaar van het scooterbedrijf, zijn bedrijfsnaam veranderd in Huijgen Motoren en Scooters. Deze wijziging was nog niet te zien in Amersfoort, maar al wel bij de grote hoofdvestiging (ruim 1000 vierkante meter) van het motoren- en scooterbedrijf op de Kronkels 31/c in Bunschoten-Spakenburg.

Na veel wikken en wegen heeft Arnoud Huijgen besloten om te stoppen met de nevenvestiging in Amersfoort, om zich volledig te kunnen richten op het motoren- en scooterbedrijf in Bunschoten-Spakenburg.

Dit betekent dat er vanaf heden op de Soesterweg alleen nog fietsen, e-bikes, bakfietsen en kinderfietsen gerepareerd en verkocht worden en geen scooters en/of bromfietsen meer.

We realiseren ons dat dit een teleurstelling kan zijn. Maar Huijgen Motoren en Scooters (voorheen Koelewijn Scooters) komt je graag tegemoet. De scooter-ophaalservice is te bereiken via 033-299 98 00. Zij komen je bromfiets of scooter graag bij je ophalen en weer terugbrengen. De vertrouwde gezichten van de scooterafdeling, Ferry en Mike, kun je straks tegenkomen bij Huijgen Motoren en Scooters op De Kronkels 31/c in Bunschoten Spakenburg. Alle service en garantie voor scooters en bromfietsen die gekocht zijn in Amersfoort zal via die vestiging in Bunschoten-Spakenburg worden afgehandeld.

De verkoop van fietsen, e-bikes, bakfietsen en kinderfietsen op de Soesterweg 273-277 zal gewoon voortgezet worden door Bike Totaal Steven Koelewijn.

Sterker nog, de ruimte die vrijkomt zal worden gevuld met extra aanbod van o.a. bakfietsen. Bike Totaal Steven Koelewijn Amersfoort zal vanaf eind juni een verdubbeling van de verkoopruimte voor fietsen krijgen en een veel ruimer aanbod!

Nog vragen? Bel voor scooters en motoren naar 033-299 98 00, voor fietsen bel je naar 033-737 02 72.

Graag zien we je snel in één van onze winkels!

 

Petra Koelewijn, Bike Totaal Steven Koelewijn

Arnoud Huijgen, Huijgen Motoren en Scooters (voorheen Koelewijn Scooters)